Roosje van Ooy

Roosje van Ooy is een Bed & Breakfast gelegen aan Vlietberg 3 in Ooij.

Meer informatie over Roosje van Ooy in Ooij

Terras 't Roosje van Ooij is een gezellig terras met een prachtig uitzicht op de uiterwaarden. Je kunt hier terecht voor een heerlijke kop koffie of een smakelijke lunch, zowel individueel als in groepsverband. Jacqueline en Michiel, de eigenaren, zijn flexibel en staan open voor allerlei mogelijkheden. Het terras is het hele jaar geopend, zowel buiten als in de knusse serre. Ze serveren onder andere biologische koffie en huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen. Ook is het mogelijk om hier een feestje te vieren, met bijvoorbeeld een groepslunch of een pianoconcert. Voor wandel- en fietsliefhebbers zijn er diverse routes in de omgeving, die je naar mooie plekjes in de Ooijpolder brengen. Voor meer informatie kun je mailen, bellen of de Facebookpagina bekijken.

Wil je weten wat Roosje van Ooy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roosje van Ooy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roosje van Ooy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roosje van Ooy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Roosje van Ooy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roosje van Ooy

Bezoekers bekeken ook