Woeste Hoogte

Woeste Hoogte is een Bed & Breakfast gelegen aan Bisseltsebaan 12 in Groesbeek.

Meer informatie over Woeste Hoogte in Groesbeek

Woeste Hoogte is een Bed and Breakfast gelegen op een heuvel met uitzicht over de Mookerheide. Aan de ene kant van de B&B kun je direct het bos in wandelen, genaamd Xanten, dat zich uitstrekt tot ver in Duitsland. De Hoenderberg, Wolfsberg, Duivelsberg en de St. Jansberg zorgen voor een landschap met prachtige vergezichten. De Maas en de Waal kronkelen hier doorheen en er zijn ook meren, zoals de Mookerplas. Bij Woeste Hoogte kun je in alle vrijheid genieten, ontspannen in een hangmat, barbecueën op een van de terrasjes in de rotstuin en douchen in de buitendouche omgeven door planten.

Wil je weten wat Woeste Hoogte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woeste Hoogte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woeste Hoogte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woeste Hoogte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Woeste Hoogte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Woeste Hoogte

Bezoekers bekeken ook