Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn

Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn is een Bed & Breakfast gelegen aan Werfstraat 7 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn in Millingen aan de Rijn

Welkom bij Bed & Breakfast Millingen aan de Rijn! Hier kun je overnachten in een prachtige 17e-eeuwse rietgedekte boerderij, die dateert uit ongeveer 1800. We bieden ook ontbijt aan voor kleine groepen, maar het is wel aan te raden om van tevoren te reserveren. Daarnaast hebben we ook een kookstudio waar we in de rustige wintermaanden kookworkshops organiseren. Ons huis ligt in Millingen aan de Rijn, vlakbij het Pieterpad en de dijk waar het pontje 'Heen en Weer' de Rijn over vaart. Als je niet bij ons overnacht maar wel wilt komen ontbijten of een bespreking wilt plannen, is dat mogelijk vanaf 4 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een kamer te boeken. © B&B Millingen 2023 - Anticipate Media.

Wil je weten wat Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed and Breakfast Millingen aan de Rijn

Bezoekers bekeken ook