B&B Woudzicht Groesbeek

B&B Woudzicht Groesbeek is een Bed & Breakfast gelegen aan Knapheideweg 2 in Groesbeek.

Meer informatie over B&B Woudzicht Groesbeek in Groesbeek

B&B Woudzicht is een bed & breakfast gelegen aan de rand van het bos in Groesbeek. Het landschap rondom de B&B is heuvelachtig en bosrijk, waardoor gasten kunnen genieten van de prachtige natuur. Activiteiten zoals wandelen, fietsen, mountainbiken en golfen zijn hier mogelijk. Daarnaast kunnen gasten ook culturele uitstapjes maken naar Nijmegen, de oudste stad van Nederland. In de directe omgeving van de B&B bevinden zich diverse natuurgebieden, zoals de Mookerheide en het Reichswald. Het Pieterpad loopt zelfs langs de B&B. B&B Woudzicht is een rijksmonument dat rond 1860 is gebouwd. Gasten kunnen verblijven in het souterrain van het monument of in het losstaande bijgebouw. Bij B&B Woudzicht hanteren ze een minimaal verblijf van 2 nachten per boeking. Kortom, kom genieten van de prachtige natuur in Groesbeek en de veelzijdige stad Nijmegen.

Wil je weten wat B&B Woudzicht Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Woudzicht Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Woudzicht Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Woudzicht Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar B&B Woudzicht Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Woudzicht Groesbeek

Bezoekers bekeken ook