B&B Bosrand

B&B Bosrand is een Bed & Breakfast gelegen aan Houtlaan 15 in Groesbeek.

Meer informatie over B&B Bosrand in Groesbeek

B&B Bosrand is een kleinschalig bed & breakfast appartement genaamd naar de ligging bij de bosrand en geïnspireerd door columnist Marten Bril. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een semibungalow en is sinds juni 2009 open voor gasten. Tilly en Sjef Schmiermann, de eigenaren, hebben gasten ontvangen zoals Pieterpadlopers, wandelaars, bruiloftsgasten, zakenmensen, cursisten, ziekenhuisbezoekers en passanten. Na een werkzaam leven als docenten genieten ze nu van hun pensioen en hun kinderen en kleinkinderen. Groesbeek, waar B&B Bosrand zich bevindt, biedt veel mogelijkheden en Tilly Schmiermann wil haar gasten een thuisgevoel geven tijdens hun verblijf.

Wil je weten wat B&B Bosrand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Bosrand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Bosrand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Bosrand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar B&B Bosrand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Bosrand

Bezoekers bekeken ook