Boutique B&B Villa Dalhof

Boutique B&B Villa Dalhof is een Bed & Breakfast gelegen aan Oude Kleefsebaan 130 in Berg en Dal.

Meer informatie over Boutique B&B Villa Dalhof in Berg en Dal

Villa Dalhof is een betoverend plekje om te overnachten, gelegen te midden van stuwwallen, bossen en wijngaarden, op enkele kilometers ten oosten van Nijmegen. De boutique B&B biedt luxe suites en kamers met veel aandacht voor sfeer, privacy, comfort en duurzaamheid. Het interieur is een mix van koloniaal, vintage en design. Bij mooi weer kan er genoten worden van het ontbijt op de grote veranda. In het voorjaar van 2019 is de villa verbouwd en opnieuw ingericht, met suites die een historische koloniale en botanische stijl hebben met een moderne twist. In de omgeving kunnen gasten de Romeinse stuwwal volgen, winkelen in de oude stad van Nederland en ontspannen op de witte strandjes in de Ooijpolder.

Wil je weten wat Boutique B&B Villa Dalhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boutique B&B Villa Dalhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boutique B&B Villa Dalhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boutique B&B Villa Dalhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Boutique B&B Villa Dalhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boutique B&B Villa Dalhof

Bezoekers bekeken ook