B&B De Twee Gezusters

B&B De Twee Gezusters is een Bed & Breakfast gelegen aan Wylerbaan 1 in Groesbeek.

Meer informatie over B&B De Twee Gezusters in Groesbeek

´De twee gezusters´ is een kleine Bed & Breakfast in het gezellige dorp Groesbeek, vlakbij de Zeven Heuvelenweg. Uw gastvrouw, Geranda van der Vegt, staat klaar om u tijdens uw verblijf persoonlijk te verwelkomen en van gastvrijheid te voorzien. Groesbeek zelf ligt op slechts 7 kilometer afstand van Nijmegen, de oudste stad van Nederland. In de omgeving kunt u genieten van gezelligheid en er is veel aanbod voor wandelaars, zoals de Nijmeegse Vierdaagse en het Pieterpad. Voor meer informatie kunt u terecht op de website of contact opnemen met ´De twee gezusters´.

Wil je weten wat B&B De Twee Gezusters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Twee Gezusters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Twee Gezusters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Twee Gezusters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar B&B De Twee Gezusters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Twee Gezusters

Bezoekers bekeken ook