Kapsalon Ramon

Kapsalon Ramon is een Kapper gelegen aan Herwendaalseweg 24 in Groesbeek.

Meer informatie over Kapsalon Ramon in Groesbeek

Kapsalon Ramon in Groesbeek bestaat al meer dan 30 jaar en is nog steeds een succesvolle salon. Na ruim 13 jaar in Nuenen te hebben gezeten, is de salon sinds 2012 gevestigd aan de Herwendaalseweg. Veel klanten uit Groesbeek en de omgeving weten de weg naar de salon te vinden. Het team van Kapsalon Ramon bestaat uit eigenaar/stylist/krullen specialist/barbier Ramon, styliste Kelly, styliste/krullen specialist Janine, en stylist Anischa. Naast knipbehandelingen biedt de salon ook kleurbehandelingen aan. Klanten kunnen sparen voor korting met een klantenkaart, en 65-plussers krijgen altijd 10% korting op elke behandeling.

Wil je weten wat Kapsalon Ramon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Ramon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Ramon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Ramon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Kapsalon Ramon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Ramon

Bezoekers bekeken ook