Yv's haarsalon

Yv's haarsalon is een Kapper gelegen aan Vlasrootweg 20 in Groesbeek.

Meer informatie over Yv's haarsalon in Groesbeek

Yv's haarsalon is een trendy kapsalon waar dames en heren kunnen genieten van ontspanning en verzorging. Naast het knippen, föhnen en verven van het haar, biedt Yv's ook hoofdhuidmassages en tips voor het onderhouden van het haar. Tijdens de behandelingen kunnen klanten genieten van een kopje koffie of thee. Yv's werkt met hoogwaardige producten en is gevestigd aan de Vlasrootweg 20 in Groesbeek. Op dit moment neemt Yv's geen nieuwe klanten meer aan. Voor contact kan men bellen naar 024-6758795 of een e-mail sturen naar yvshaarsalon@gmail.com.

Wil je weten wat Yv's haarsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yv's haarsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yv's haarsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yv's haarsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Yv's haarsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yv’s haarsalon

Bezoekers bekeken ook