Salon lis@

Salon lis@ is een Kapper gelegen aan Palsstraat 10 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Salon lis@ in Millingen aan de Rijn

Pop is een Nederlands kappersmerk dat exclusieve en betaalbare producten aanbiedt. Ze zijn fris, puur en bevatten geen parabenen. Daarnaast hebben ze ook een kleinschalige salon genaamd Kapsalon lis@, waar je kunt genieten van persoonlijke aandacht en professionele behandelingen in een informele sfeer. De salon is omringd door groen en biedt de mogelijkheid om te ontspannen met een kopje koffie of thee. Het merk en de salon bieden dezelfde kwaliteit als reguliere kapsalons, maar tegen een voordeligere prijs. Dus gun jezelf de luxe van geweldig haar en kom langs bij Kapsalon lis@.

Wil je weten wat Salon lis@ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon lis@ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon lis@? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon lis@ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Salon lis@ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon lis@

Bezoekers bekeken ook