Kapsalon Betty's Haarmode

Kapsalon Betty's Haarmode is een Kapper gelegen aan Bredeweg 47 in Groesbeek.

Meer informatie over Kapsalon Betty's Haarmode in Groesbeek

Betty's Haarmode is een kapsalon in Groesbeek die sinds november 2014 de nieuwe kapper is voor de Breedeweg. Ze knippen zowel dames, heren als kinderen. De kapsalon staat bekend om de ongedwongen en gezellige sfeer, waarbij de focus ligt op de wensen van de klant. Betty Liebers, een ervaren topstylist, werkt met topproducten van onder andere Artistique. Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en ervaar het zelf in kapsalon "Betty's Haarmode".

Wil je weten wat Kapsalon Betty's Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Betty's Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Betty's Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Betty's Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Kapsalon Betty's Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Betty’s Haarmode

Bezoekers bekeken ook