Huid en Haar studio Janny

Huid en Haar studio Janny is een Kapper gelegen aan Pastoor van Tielstraat 49 in Leuth.

Meer informatie over Huid en Haar studio Janny in Leuth

Huid & Haarstudio Janny is een veelzijdige salon waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen. De eigenaresse, Janny, is benaderd om mee te werken aan het televisieprogramma Plezier en Passie van RTL4. Ze hebben haar uitgekozen vanwege het brede aanbod in haar salon, zoals een kapsalon, schoonheidssalon, visagie en massage. Janny heeft twee figuranten geregeld en er is een leuke opname middag geweest. Daarnaast heeft de salon nu ook het PIGGY-SPAARSYSTEEM, waarbij je punten kunt sparen bij elke behandeling of aanschaf van een product. Deze punten kunnen weer ingeleverd worden voor producten of acties. Janny helpt al vele jaren met plezier mensen in haar salon en staat garant voor goede verzorging van huid, haar en ontspanning. Je kunt haar salon vinden op de Pastoor van Tielstraat 49 in Leuth.

Wil je weten wat Huid en Haar studio Janny verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huid en Haar studio Janny of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huid en Haar studio Janny? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huid en Haar studio Janny het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Huid en Haar studio Janny reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huid en Haar studio Janny

Bezoekers bekeken ook