Bana's Barbershop

Bana's Barbershop is een Kapper gelegen aan Kerkplein 9B in Leuth.

Meer informatie over Bana's Barbershop in Leuth

Vanaf 1 oktober zullen de prijzen bij Bana's barbershop worden aangescherpt. Heren knippen zal €27,50 kosten, heren knippen inclusief contouren baard kost €30, studenten knippen is €26, boys knippen (4 t/m 15 jaar) kost €24, baard trimmen is €16 en barber junior is €20. Bana's barbershop is een traditionele barbershop met flair en een relaxte stoel. Ze zijn gespecialiseerd in mannenhaar en bieden een andere aanpak dan reguliere kappers. Het is een hele ervaring om de shop te bezoeken, met een eigen image en een ruige barber chair. De contactgegevens van de barbershop zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Bana's Barbershop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bana's Barbershop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bana's Barbershop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bana's Barbershop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Bana's Barbershop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bana’s Barbershop

Bezoekers bekeken ook