Glamour Beauty Salon

Glamour Beauty Salon is een Kapper gelegen aan Burgemeester Hermsenstraat 119 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Glamour Beauty Salon in Millingen aan de Rijn

Bij Glamour Beauty Salon in Millingen aan de Rijn ben je als vrouw altijd welkom voor een nieuw kapsel. De kapster luistert goed naar je wensen en samen kijken jullie naar wat het beste bij jou past. Ze geeft advies en gaat vervolgens aan de slag als jij akkoord gaat. Het doel is om je innerlijke schoonheid naar boven te halen, zodat iedereen dit kan zien. Wil je meer weten over de mogelijkheden of advies? Neem dan contact op met Glamour Beauty Salon. De salon is alleen toegankelijk voor vrouwen en is op zondag en maandag gesloten. Op dinsdag tot en met vrijdag zijn ze geopend van 9:30 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:30 tot 14:00 uur.

Wil je weten wat Glamour Beauty Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Glamour Beauty Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Glamour Beauty Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Glamour Beauty Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Glamour Beauty Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Glamour Beauty Salon

Bezoekers bekeken ook