Kapsalon Blom

Kapsalon Blom is een Kapper gelegen aan Heerbaan 103 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Kapsalon Blom in Millingen aan de Rijn

Kapsalon Blom is een salon die gespecialiseerd is in haar- en beautybehandelingen. Ze zijn een Keune ambassadeur en gebruiken dus alleen de beste haarproducten met top-of-the-art ingrediënten. Deze producten benadrukken jouw sterke eigenschappen zoals volume, kleurbehoud en glanzend haar, terwijl ze ook afrekenen met problemen zoals roos, vet haar en droog haar. Daarnaast bieden ze ook gellak behandelingen aan. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of email. De salon is gevestigd op Heerbaan 103 in Millingen aan de Rijn. Kapsalon Blom is ook te vinden op verschillende sociale media platforms.

Wil je weten wat Kapsalon Blom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Blom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Blom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Blom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Kapsalon Blom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Blom

Bezoekers bekeken ook