Kapsalon "Nolly"

Kapsalon "Nolly" is een Kapper gelegen aan Burgemeester Ottenhoffstraat 14A in Groesbeek.

Meer informatie over Kapsalon "Nolly" in Groesbeek

Kapsalon Nolly is een gevestigd familiebedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een moderne, professionele kapsalon voor zowel dames als heren. Ze streven ernaar om hun klanten op een vakkundige manier te knippen en te adviseren volgens de laatste technieken. De sfeer in de salon wordt ervaren als huiselijk en gemoedelijk, waardoor zowel jonge als oudere klanten zich snel op hun gemak voelen. Het team volgt regelmatig bijscholingen om de kwaliteit en service te kunnen blijven bieden die klanten van hen gewend zijn. In de salon kunt u terecht voor verschillende behandelingen, zoals knippen, föhnen, permanenten en bruidskapsels. De openingstijden zijn woensdag van 08.00 uur tot 17.00 uur, donderdag van 09.00 uur tot 18.30 uur, vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 08.00 uur tot 15.00 uur.

Wil je weten wat Kapsalon "Nolly" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon "Nolly" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon "Nolly"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon "Nolly" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Kapsalon "Nolly" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon “Nolly”

Bezoekers bekeken ook