Kapsalon Haarfijn

Kapsalon Haarfijn is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 8A in Groesbeek.

Meer informatie over Kapsalon Haarfijn in Groesbeek

Haarfijn is een kapsalon in het centrum van Groesbeek. Ze knippen, kleuren en stylen haar op een professionele manier. Ze gebruiken het kappersmerk Matrix, dat het nummer één kappersmerk is in Amerika. Het geheim van een goede salon is volgens hen dat ze klanten knippen op een manier die past bij hun uitstraling en persoonlijkheid. Hiermee willen ze de wereld een stukje mooier maken. De oprichters van Haarfijn zijn Mandy Heijnen en Nicole Schook-Langes. Daarnaast werken er nog twee andere stylisten in de salon. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur, op woensdag en donderdag tot 20.00 uur en op zaterdag tot 14.00 uur. Het telefoonnummer en adres van Haarfijn zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Kapsalon Haarfijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Haarfijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Haarfijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Haarfijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Kapsalon Haarfijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Haarfijn

Bezoekers bekeken ook