Hair & Beauty Studio Marc - Kapper in Groesbeek

Hair & Beauty Studio Marc - Kapper in Groesbeek is een Kapper gelegen aan Pannenstraat 2 in Groesbeek.

Meer informatie over Hair & Beauty Studio Marc - Kapper in Groesbeek in Groesbeek

Hair & Beauty Studio Marc is een kapper en schoonheidssalon gelegen in Groesbeek. Het team heeft al 35 jaar ervaring en staat elke dag klaar om klanten te helpen. Ze bieden een totaalconcept aan door de combinatie van haar- en schoonheidsbehandelingen. De kapsalon is gespecialiseerd in highlights, balayage, hair-extensions en het knippen van krullen. Daarnaast heeft de salon ook een schoonheidssalon waar professionele behandelingen worden gegeven. Nieuw bij de salon zijn de knip-, kleur- en beauty abonnementen, waarmee klanten het hele jaar door mooi haar en een stralende huid kunnen behouden. De salon is geopend op bepaalde tijden en biedt ook de mogelijkheid om teruggebeld te worden voor een afspraak. Het adres van de salon is Pannenstraat 2 in Groesbeek.

Wil je weten wat Hair & Beauty Studio Marc - Kapper in Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair & Beauty Studio Marc - Kapper in Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair & Beauty Studio Marc - Kapper in Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair & Beauty Studio Marc - Kapper in Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Hair & Beauty Studio Marc - Kapper in Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair & Beauty Studio Marc – Kapper in Groesbeek

Bezoekers bekeken ook