Hotel - Restaurant De Wolfsberg

Hotel - Restaurant De Wolfsberg is een Restaurant gelegen aan Mooksebaan 12 in Groesbeek.

Meer informatie over Hotel - Restaurant De Wolfsberg in Groesbeek

Op het hoogste punt van de bosrijke heuvels rondom Nijmegen staat Hotel Restaurant De Wolfsberg. Het pand uit 1860 heeft klassieke details, maar een modern interieur wat zorgt voor een sfeervolle uitstraling. In de maand november kan je genieten van een heerlijk 3-gangen wildmenu met bijpassend wijnarrangement. Ook zijn er op 11 en 25 november wild & wijn proeverijen met een 5-gangen wildmenu en bijpassende wijnen. Daarnaast kan je jouw mooie momenten bij De Wolfsberg delen op Instagram met de tags #dewolfsberg en #deborreltuin en maak je kans om getoond te worden op hun account. Het adres is Mooksebaan 12, 6562 KB Groesbeek en het terras en grand café zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Het restaurant opent om 12.00 uur. Er zijn echter wel een aantal dagen waarop De Wolfsberg besloten partijen heeft, namelijk op 27 oktober, 22 december, 31 december en 1 januari.

Wil je weten wat Hotel - Restaurant De Wolfsberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel - Restaurant De Wolfsberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel - Restaurant De Wolfsberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel - Restaurant De Wolfsberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Hotel - Restaurant De Wolfsberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel – Restaurant De Wolfsberg

Bezoekers bekeken ook