Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé

Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé is een Restaurant gelegen aan Erlecomsedam 4 in Ooij.

Meer informatie over Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé in Ooij

Oortjeshekken is een gezellig dijk-hotel gelegen tussen de heuvelrug en de rivier de Waal in het natuurgebied De Gelderse Poort. Al sinds de 17e eeuw is Oortjeshekken een plek waar gasten zich thuis voelen in het huiskamercafé. Het hotel is gelegen in de mooie gemeente Berg en Dal en is een rust- en startpunt voor wandelaars en fietsers. Gasten kunnen direct vanaf de dijk beginnen met wandelen of zwemmen in het natuurwater van de Bisonbaai of de rivier. Daarnaast ligt het centrum van Nijmegen, de oudste stad van Nederland, op slechts 6 km afstand. Oortjeshekken is 7 dagen per week geopend en biedt gasten de mogelijkheid om te genieten in het knusse huiskamercafé, te lunchen of dineren in het restaurant, of te verblijven in een van de 13 authentieke hotelkamers. De openingstijden variëren per seizoen, dus het is raadzaam om de website te raadplegen voor de actuele openingstijden. De contactgegevens van Oortjeshekken zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oortjeshekken Hotel Restaurant Huiskamercafé

Bezoekers bekeken ook