Restaurant de Thornsche Molen

Restaurant de Thornsche Molen is een Restaurant gelegen aan Thornsestraat 20 in Persingen.

Meer informatie over Restaurant de Thornsche Molen in Persingen

De Thornsche Molen, gelegen in Berg en Dal, is een historische molen die na de verwoesting tijdens de gevechten van Market Garden opnieuw is herbouwd. Het bijbehorende restaurant biedt een prachtig uitzicht op het polderland en de heuvelrand en serveert heerlijk eten en drinken. Daarnaast zijn er diverse activiteiten mogelijk, zoals teambuilding, die worden verzorgd door Steve Pasveer van Larger than Life. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 09:30 uur en bezoekers kunnen ook gebruik maken van het zonnetreintje. Voor vogelliefhebbers is er een leuke wandelroute beschikbaar. Kortom, De Thornsche Molen biedt voor ieder wat wils!

Wil je weten wat Restaurant de Thornsche Molen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Thornsche Molen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Thornsche Molen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Thornsche Molen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Restaurant de Thornsche Molen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Thornsche Molen

Bezoekers bekeken ook