Hotel Restaurant Rozenhof

Hotel Restaurant Rozenhof is een Restaurant gelegen aan Nijmeegsebaan 114 in Heilig Landstichting.

Meer informatie over Hotel Restaurant Rozenhof in Heilig Landstichting

Op maandag 16 oktober hebben de eigenaren van Rozenhof het stokje overgedragen aan Anne Dekkers en Daniëlle van Loon. Ze bedanken alle gasten voor hun verblijf en hopen dat ze met plezier naar Boetiek Hotel Rozenhof zullen gaan. Een groot aantal personeelsleden zal blijven werken in het hotel, samen met het personeel van Bistro van Loon. Het restaurant krijgt een update en zal gesloten zijn tot 2 november, maar daarna kunnen gasten terecht in Bistro van Loon. Boetiek Hotel Rozenhof blijft open. De tekst wordt afgesloten met een lijst van leveranciers en partners en de openingstijden van Rozenhof.

Wil je weten wat Hotel Restaurant Rozenhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Restaurant Rozenhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Rozenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Restaurant Rozenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Hotel Restaurant Rozenhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Restaurant Rozenhof

Bezoekers bekeken ook