Restaurant Berghof

Restaurant Berghof is een Restaurant gelegen aan Zevenheuvelenweg 48A in Berg en Dal.

Meer informatie over Restaurant Berghof in Berg en Dal

Bij Restaurant Holthurnsche Hof in Berg en Dal kunt u genieten van heerlijke culinaire gerechten. Het restaurant gebruikt streek- en seizoensgebonden producten en biedt een uitgebreid menu aan. Daarnaast zijn er verschillende acties en evenementen, zoals een babyshower borrel, een High Tea, een speciaal gerecht met shortrib en een 3-gangen wildmenu. Ook zijn er culinaire kerstdiners en een feestelijke familie kerstbrunch. Op oudejaarsavond kunt u genieten van een smaakvol en feestelijk diner. Het restaurant heeft ook een nieuwsbrief waar u zich voor kunt aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Wil je weten wat Restaurant Berghof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Berghof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Berghof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Berghof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Restaurant Berghof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Berghof

Bezoekers bekeken ook