Cafetaria 't Stekje

Cafetaria 't Stekje is een Restaurant gelegen aan Stekkenberg 53 in Groesbeek.

Meer informatie over Cafetaria 't Stekje in Groesbeek

Cafetaria 't Stekje in Groesbeek heet bezoekers welkom op hun website. Ze hebben een menukaart waar klanten naar kunnen scrollen om te bestellen. De klanten geven hen 5 sterren na 46 beoordelingen. Er is ook de mogelijkheid om zich aan te melden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Klanten kunnen punten sparen bij elke besteding van € 10,00 en bij 25 punten krijgen ze €5 korting. Er is ook een app beschikbaar om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de website kunnen klanten ook zien welke gerechten het meest populair zijn. Helaas is de website op dit moment gesloten. Er is een lijst met populaire gerechten, frites, snacks, belegde broodjes, salades, menu's, dranken en sauzen. Het adres en de openingstijden worden ook vermeld. Klanten kunnen online bestellen via Sitedish.

Wil je weten wat Cafetaria 't Stekje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria 't Stekje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria 't Stekje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria 't Stekje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Cafetaria 't Stekje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria ’t Stekje

Bezoekers bekeken ook