Restaurant Green 46

Restaurant Green 46 is een Restaurant gelegen aan Postweg 17 in Groesbeek.

Meer informatie over Restaurant Green 46 in Groesbeek

In ons restaurant op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen zijn zowel golfers als niet-golfers welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel. We hebben een gezellige lounge die dagelijks geopend is en bij mooi weer kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de golfbaan op ons terras. In ons restaurant Green 46 kunt u terecht voor een smaakvol diner en we bieden ook een sfeervolle locatie voor feesten en partijen, zoals verjaardagen, jubilea, bruiloften, high tea's en zakelijke evenementen/borrels. Onze menukaart wisselt regelmatig en is samengesteld met bijzondere lunch- en dinergerechten van de beste seizoensproducten. U kunt reserveren door te bellen naar 024-3976644 (optie 4) of via de reserveringsmodule op onze website. We heten ook groepen van harte welkom en kunnen een passend voorstel op maat maken voor groepen vanaf 15 personen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via bovenstaand telefoonnummer of het contactformulier op onze website.

Wil je weten wat Restaurant Green 46 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Green 46 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Green 46? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Green 46 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Restaurant Green 46 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Green 46

Bezoekers bekeken ook