Grand Café De M'ooije Waard

Grand Café De M'ooije Waard is een Restaurant gelegen aan Sint Willibrordstraat 20 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Grand Café De M'ooije Waard in Millingen aan de Rijn

Bij Grand Café De M'ooije Waard in Millingen aan de Rijn kunt u heerlijke koffie en huisgemaakte snacks bestellen om af te halen. Het café biedt ook vegetarische maaltijden aan en heeft idyllische zitplaatsen buiten. Daarnaast organiseren ze regelmatig karaoke- en live-muziek-evenementen. Het café serveert Nederlandse gerechten en heeft een uitgebreid buffet. Betalen kan met contactloos betalen, betaalpassen, Diners Club, cadeaukaarten of contant. Ze bieden ook catering en ruimtes voor privé-evenementen, zoals bruiloften. Het café is gesloten op maandag en donderdag. Op alle andere dagen zijn ze geopend.

Wil je weten wat Grand Café De M'ooije Waard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café De M'ooije Waard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café De M'ooije Waard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café De M'ooije Waard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Grand Café De M'ooije Waard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café De M’ooije Waard

Bezoekers bekeken ook