Cafetaria 't Centrum

Cafetaria 't Centrum is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 16 in Groesbeek.

Meer informatie over Cafetaria 't Centrum in Groesbeek

Er zijn geen producten in de winkelwagen. Om te kunnen bestellen moet je inloggen met je gebruikersnaam of e-mailadres en je wachtwoord. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze opnieuw instellen. Er zijn verschillende productcategorieën beschikbaar, zoals friet, snacks, mini snacks, broodjes en sauzen. De openingstijden zijn als volgt: op maandag is de winkel gesloten, op dinsdag is de winkel open van 16:00 tot 20:00, van woensdag tot en met vrijdag is de winkel open van 12:00 tot 20:00, en op zaterdag en zondag is de winkel open van 13:00 tot 20:00. Voor contactinformatie en eventuele extra informatie kun je terecht op de website.

Wil je weten wat Cafetaria 't Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria 't Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria 't Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria 't Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Cafetaria 't Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria ’t Centrum

Bezoekers bekeken ook