Pandje 4

Pandje 4 is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 4 in Groesbeek.

Meer informatie over Pandje 4 in Groesbeek

Cocktailbar & Eetcafé Pandje 4 in Groesbeek is de ideale plek om te ontspannen na een drukke werkdag. Ze hebben een uitgebreide cocktailkaart met meer dan 75 cocktails en ook een ruime keuze aan shotjes. Daarnaast serveren ze alcoholvrije cocktails en hebben ze een borrelkaart met lekkere snacks. Je kunt kiezen voor a la carte dineren of voor bites, waarbij je per persoon 4 bites uitkiest die in 2 rondes worden geserveerd. Op zaterdag 11 november is er live muziek in Pandje 4, een ode aan Johnny Cash door Voeten en Loermans. De show staat al gepland sinds 2020, maar kon door de pandemie toen niet doorgaan. Nu, 3 jaar later, is het eindelijk zover. Reserveren is niet nodig, je kunt vrij inlopen. Pandje 4 is geopend van maandag tot en met zondag, en de keuken is open van 17:00 tot 21:00. Het adres is Dorpsstraat 4, 6562 AB Groesbeek. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)24 679 3424 of via de website.

Wil je weten wat Pandje 4 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pandje 4 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pandje 4? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pandje 4 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Pandje 4 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pandje 4

Bezoekers bekeken ook