La Vie & Passie Groesbeek

La Vie & Passie Groesbeek is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 16A in Groesbeek.

Meer informatie over La Vie & Passie Groesbeek in Groesbeek

In het hart van Groesbeek bevindt zich La Vie & Passie, een pop-up brasserie/restaurant/atelier/B&B. De locatie kan 30 gasten ontvangen en heeft een informeel brasseriegedeelte en een verwarmd terras. Er wordt een verrassingsdriegangenmenu aangeboden voor €42,50. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten, zoals het zelf plukken van olijfolie uit Sicilië en het bijwonen van speciale evenementen. Ook is de locatie beschikbaar voor presentaties, workshops, modeshows en andere evenementen. Er is ook een Table d'Hotes beschikbaar waarbij gasten kunnen aanschuiven en zich laten verrassen. Voor 2023 staat er een agenda met verschillende evenementen, zoals een Valentijnsmenu, een optreden van DarkRose en een aspergesmenu. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is afhaal mogelijk, maar reserveren is noodzakelijk.

Wil je weten wat La Vie & Passie Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Vie & Passie Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Vie & Passie Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Vie & Passie Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar La Vie & Passie Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Vie & Passie Groesbeek

Bezoekers bekeken ook