Minicamping de Puthorst

Minicamping de Puthorst is een Kampeerterrein gelegen aan Botsestraat 16 in Leuth.

Meer informatie over Minicamping de Puthorst in Leuth

De Puthorst is een boerderij in de Ooypolder waar je kunt kamperen. Je kunt hier overnachten met je eigen tent, kampeerbusje, kleine caravan of zelfs op een matras op zolder. Er is een toilet en een wasgelegenheid met douche in de oude melkput, evenals een kookgelegenheid, koelkast en wasmachine. Voor wie meer luxe zoekt, is er een bed in de boerderij beschikbaar. De boerderij biedt vele mogelijkheden om te fietsen en te wandelen, ligt aan het Pieterpad en op slechts twee kilometer van natuurgebied de Millingerwaard. Daarnaast is de boerderij zowel 10 kilometer van Nijmegen als 10 kilometer van Kleve verwijderd. Het adres van De Puthorst is Botsestraat 16, 6578 JB Leuth.

Wil je weten wat Minicamping de Puthorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping de Puthorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping de Puthorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping de Puthorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Minicamping de Puthorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping de Puthorst

Bezoekers bekeken ook