Camping de Weijde Blick

Camping de Weijde Blick is een Kampeerterrein gelegen aan Persingensestraat 17 in Persingen.

Meer informatie over Camping de Weijde Blick in Persingen

Camping "De Weijde Blick" in Persingen gaat het rustiger aan doen vanaf 2023. Dorus Jansen, de eigenaar, heeft besloten om alleen nog een beperkt aantal kampeerplekken te vullen en geen verbeteringen of vernieuwingen meer door te voeren op de camping. De camping blijft dus zoals het altijd was, misschien niet helemaal bij de tijd maar wel schoon. Als je tevreden bent met hoe het altijd was, ben je van harte welkom. Voor reserveringen kun je het beste met Dorus zelf bellen. Op 1 oktober 2023 zal de camping (voorlopig) sluiten. Vanwege zijn leeftijd kan Dorus niet altijd adequaat en snel reageren op telefoontjes, dus er wordt gevraagd om enige coulance. Als je na je verblijf graag nog eens terugkomt, kun je een e-mail sturen naar Dorusjansen@live.nl om op de mailinglijst te worden gezet. De camping is niet geschikt voor kinderen en is voorzien van beperkte WiFi. Honden zijn toegestaan zolang ze geen overlast veroorzaken voor andere campinggasten. Dit was een bericht namens Dorus, geschreven door Frank Jansen.

Wil je weten wat Camping de Weijde Blick verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Weijde Blick of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Weijde Blick? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Weijde Blick het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Camping de Weijde Blick reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Weijde Blick

Bezoekers bekeken ook