Camping Nederrijkswald

Camping Nederrijkswald is een Kampeerterrein gelegen aan Zevenheuvelenweg 47 in Berg en Dal.

Meer informatie over Camping Nederrijkswald in Berg en Dal

Op het landgoed 'Nederrijk' aan de rand van Groesbeek en Berg en Dal bevindt zich Recreatieboerderij Nederrijkswald. In deze prachtige omgeving kan men genieten van de natuur en ruimte. Berg en Dal is een ideale plek voor wandel- en fietstochten, met diverse routes die starten bij de camping of er dicht langs komen, zoals het Pieterpad en de Vierdaagse. Natuurreservaat "De Bruuk", een moerasgebied met zeldzame planten, ligt op 4 km afstand. Daarnaast zijn de natuurterreinen "Mookerheide" en de "Millingerwaard" gemakkelijk per fiets te bereiken. Voor een ontspannen vakantie in een bosrijke omgeving is Nederrijkswald de ideale locatie. Na een actieve dag kunt u bijkomen in een van de ruimtes of op het terras onder het genot van een hapje en drankje. Koffie, lunch, buffet, diner of BBQ, alles is mogelijk. Deze camping heeft aan alles gedacht.

Wil je weten wat Camping Nederrijkswald verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Nederrijkswald of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Nederrijkswald? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Nederrijkswald het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Camping Nederrijkswald reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Nederrijkswald

Bezoekers bekeken ook