Minicamping Wylerberg

Minicamping Wylerberg is een Kampeerterrein gelegen aan Oude Kleefsebaan 427 in Berg en Dal.

Meer informatie over Minicamping Wylerberg in Berg en Dal

Welkom bij Minicamping Wylerberg, gelegen in het bosrijke gebied van Berg en Dal. De camping biedt royale campingplaatsen en een knusse ruimte waar je gratis gebruik kunt maken van de koelkast. De camping is centraal gelegen en biedt de mogelijkheid voor allerlei leuke uitstapjes. Het is een oase van rust voor de rustzoeker, en er is ook een recreatieruimte met allerlei gezelschapsspelletjes. Bovendien loopt het Pieterpad langs het erf van de camping. Minicamping Wylerberg is aangesloten bij Vekabo. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 024-3974851 of 06-51187097, of per e-mail via info-camping-wylerberg@kpnmail.nl.

Wil je weten wat Minicamping Wylerberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping Wylerberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping Wylerberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping Wylerberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Minicamping Wylerberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping Wylerberg

Bezoekers bekeken ook