De Zeelandsche Hof

De Zeelandsche Hof is een Kampeerterrein gelegen aan Molenstraat 4 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over De Zeelandsche Hof in Millingen aan de Rijn

De Zeelandsche Hof is een prachtige terpboerderij uit 1850 met een camping en 10 trekkershutten. De hutten zijn voorzien van comfortabele bedden en een kitchenette. De boerderij is gelegen in Millingen aan de Rijn, in het natuurgebied de Gelderse Poort. Het is een ideaal startpunt voor fiets- en wandelroutes naar verschillende bestemmingen, zoals het natuurgebied de Millingerwaard, Nijmegen, Kleve, Emmerich, Veerpontjes route en de Ooijpolder. Er zijn ook boerenlandpaden en het bekende Pieterpad in de buurt. De focus van De Zeelandsche Hof ligt op rust, ruimte, vogelgezang en prachtige vergezichten. Daarnaast is er voldoende plaats op de camping, ook tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Reserveren kan via de website of per e-mail.

Wil je weten wat De Zeelandsche Hof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zeelandsche Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zeelandsche Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zeelandsche Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar De Zeelandsche Hof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zeelandsche Hof

Bezoekers bekeken ook