Camping De Klos

Camping De Klos is een Kampeerterrein gelegen aan De Klos 4 in Groesbeek.

Meer informatie over Camping De Klos in Groesbeek

Mini Camping De Klos is een prachtige camping gelegen tussen de weilanden met uitzicht op de Groesbeekse heuvels. Het centrum van Groesbeek heeft veel gezellige restaurants en cafés waar je kunt genieten op de terrassen. Daarnaast zijn er ook talloze wandel- en fietsroutes in de omgeving, zoals het bekende Pieterpad. Op de camping zijn verschillende voorzieningen beschikbaar, zoals toiletten, douches, gratis wifi en elektriciteit. De camping is omringd door de prachtige bossen van Groesbeek en biedt een geweldige ervaring voor gasten. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met Camping De Klos.

Wil je weten wat Camping De Klos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Klos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Klos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Klos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Camping De Klos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Klos

Bezoekers bekeken ook