Camping Klein Amerika

Camping Klein Amerika is een Kampeerterrein gelegen aan Klein Amerika 3b in Groesbeek.

Meer informatie over Camping Klein Amerika in Groesbeek

Klein Amerika is een gezellige camping in Groesbeek, die in 2016 volledig vernieuwd is. Naast kampeerplekken bieden ze ook andere accommodaties, zoals de knusse houten podge en twee luxe boerenkamers. Met de Great Stay app hebben gasten alle informatie over hun vakantie binnen handbereik, inclusief praktische informatie en contactgegevens van de receptie. Klein Amerika is gelegen op een zuidhelling in Groesbeek en biedt prachtige vergezichten over onder andere het Duitse Reichswald. Naast de camping hebben ze ook een wijngaard, waar rode en witte druiven worden geteeld. Gasten kunnen het hele jaar door het teeltproces volgen en genieten van de heerlijke Groesbeekse wijnen. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse heeft Klein Amerika een speciale Vierdaagse camping met ruime plaatsen en een gemoedelijke sfeer. Op de vrijdag wordt de week gezellig afgesloten met pizza, friet en broodjes hamburger. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, zoals kampeerplaatsen, de Woodlodge, de Podge, de BoerenSuite, de Boerenkamer en het vakantiehuisje Sint-Jansberg. Gasten kunnen reserveren via de website en contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Camping Klein Amerika verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Klein Amerika of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Klein Amerika? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Klein Amerika het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Camping Klein Amerika reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Klein Amerika

Bezoekers bekeken ook