De Hazelaarshof

De Hazelaarshof is een Kampeerterrein gelegen aan Duffeltdijk 34 in Kekerdom.

Meer informatie over De Hazelaarshof in Kekerdom

Camping en boerderijwinkel De Hazelaarshof biedt het beste van de polder aan op hun gezellige kampeerterrein en in hun boerderijwinkel met streekproducten. Gasten kunnen overnachten in luxe glampingtenten, een Boer’n Bedstee of hun eigen tent, caravan of camper. Er worden ook verschillende workshops georganiseerd. De camping ligt dichtbij Nijmegen, Arnhem en Kleve en biedt de mogelijkheid om te wandelen en fietsen in de prachtige natuur. In de boerderijwinkel kunnen bezoekers verse lokale producten kopen en genieten van een kopje koffie of taart op het terras. Honden zijn welkom en er zijn mooie fietsroutes beschikbaar. De camping is onderdeel van een loon- en akkerbouwbedrijf dat al sinds 1965 bestaat. Gasten kunnen op de hoogte blijven van het laatste nieuws en contact opnemen via de website.

Wil je weten wat De Hazelaarshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hazelaarshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hazelaarshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hazelaarshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar De Hazelaarshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hazelaarshof

Bezoekers bekeken ook