Natuurkampeerterrein Groesbeek

Natuurkampeerterrein Groesbeek is een Kampeerterrein gelegen aan Dominee J.A. Visscherlaan 2 in Groesbeek.

Meer informatie over Natuurkampeerterrein Groesbeek in Groesbeek

In het Rijk van Nijmegen bevindt zich het natuurkampeerterrein Groesbeek, waar je je tent kunt opzetten tussen de bomen op een heuvel. Het landschap is hier uniek, met glooiende heuvels en prachtig uitzicht. Je kunt hier wandelen en fietsen door bossen, akkers, heide en zelfs langs wijnvelden. Kinderen kunnen zich vermaken in het avonturenbos, een spannende speelplek. Het kampeerterrein ligt vlakbij de woonkern van Groesbeek, waar soms evenementen plaatsvinden die voor geluidsoverlast kunnen zorgen. Het Groesbeekse bos, waar het kampeerterrein zich bevindt, is een onderdeel van het natuurgebied Rijk van Nijmegen, waar je oude beukenlanen, vennen, moerasruigten, rivierduinen en landgoederen vindt. Op het kampeerterrein komen regelmatig reeën voorbij en onze boswachter kan je meer vertellen over de bewoners van het bos. In de omgeving van het kampeerterrein kun je heerlijk wandelen en fietsen, bijvoorbeeld de wandelroute Filosofen van 7 km.

Wil je weten wat Natuurkampeerterrein Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurkampeerterrein Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurkampeerterrein Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurkampeerterrein Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Natuurkampeerterrein Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurkampeerterrein Groesbeek

Bezoekers bekeken ook