Willemijn de Graaf

Willemijn de Graaf is een Huisarts gelegen aan Oude Kleefsebaan 96 in Berg en Dal.

Meer informatie over Willemijn de Graaf in Berg en Dal

Huisartsenpraktijk Berg en Dal is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Tussen 08.30 en 12.30 uur kunt u afspraken maken. Herhaalrecepten kunnen de volgende werkdag worden opgehaald als ze voor 14.00 uur worden doorgegeven. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om uw gezondheidszaken digitaal te regelen via MijnGezondheid.net. Dit is een extra service, telefonisch contact blijft ook mogelijk. Om toegang te krijgen tot het digitale patiëntenportaal moet u zich aanmelden met uw DigiD en een mobiele telefoon met SMS-functie. MedGemak is een app die u helpt bij het regelen van uw gezondheidszaken. De aanwezigheid van de huisartsen varieert per dag.

Wil je weten wat Willemijn de Graaf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Willemijn de Graaf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Willemijn de Graaf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Willemijn de Graaf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Willemijn de Graaf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Willemijn de Graaf

Bezoekers bekeken ook