Maatschap Van der Schoot en Behr

Maatschap Van der Schoot en Behr is een Huisarts gelegen aan Oude Gracht 16 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Maatschap Van der Schoot en Behr in Beek-Ubbergen

Huisartsengroep Milbergen is een organisatie met vier praktijken in de Ooijpolder, waar in totaal ongeveer 14.000 patiënten worden behandeld. De groep bestaat uit tien huisartsen, twee waarnemers, zestien doktersassistenten, vier praktijkverpleegkundigen, vier POH-GGZ, vier huisartsen in opleiding en een praktijkmanager. Voor spoedgevallen binnen kantooruren kan er gebeld worden naar 024-6632111, toets 1, en buiten kantooruren naar 024-3523579. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden via 024-6632111 of online. Herhaalrecepten kunnen zowel telefonisch als online besteld worden. Huisartsengroep Milbergen biedt een breed scala aan zorg, waaronder EHBO, GGZ, chronische preventieve zorg en kleine chirurgische ingrepen. Verloskunde, reizigersadvies, keuringen en apotheek zijn echter niet inbegrepen. De praktijk is geaccrediteerd door NPA en werkt aan kwaliteitsverbetering. Er is momenteel geen storing en er zijn enkele nieuwsberichten, zoals het stoppen van het indienen van herhaalrecepten per brievenbus en het vertrek van dokter Kirsten van Noord. De groep heet ook twee nieuwe waarnemend huisartsen welkom, Ruth van Roemburg en Fieke Roos.

Wil je weten wat Maatschap Van der Schoot en Behr verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap Van der Schoot en Behr of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap Van der Schoot en Behr? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap Van der Schoot en Behr het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Maatschap Van der Schoot en Behr reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap Van der Schoot en Behr

Bezoekers bekeken ook