Huisartsenpraktijk Breedeweg

Huisartsenpraktijk Breedeweg is een Huisarts gelegen aan Bredeweg 21 in Groesbeek.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Breedeweg in Groesbeek

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Breedeweg in Groesbeek. Deze praktijk bestaat uit 1 vaste huisarts, 2 vaste waarnemend huisartsen, 3 assistentes, 1 POH-somatiek, 2 POH-GGZ en 1 Physician Assistant in opleiding. Ze bieden laagdrempelige eerstelijnszorg. Vanwege drukte, zowel in hun eigen praktijk als bij het waarnemen voor andere praktijken, zijn ze minder telefonisch bereikbaar dan normaal. Ze vragen hiervoor begrip. Herhalingsmedicatie kan worden aangevraagd via MijnGezondheid.net en de MedGemak app. Niet-spoedeisende vragen kunnen gesteld worden via MijnGezondheid.net door middel van een econsult. De contactgegevens van de praktijk zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Breedeweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Breedeweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Breedeweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Breedeweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Breedeweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Breedeweg

Bezoekers bekeken ook