Huisartsenpraktijk Füssenich en Dral

Huisartsenpraktijk Füssenich en Dral is een Huisarts gelegen aan Op de Paap in Groesbeek.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Füssenich en Dral in Groesbeek

Onze huisartsenpraktijk krijgt veel vragen van patiënten over de nieuwe vaccinatieronde van Covid-19, maar we hebben hier geen verdere informatie over, omdat dit via de GGD loopt. Als u vragen heeft over uw vaccinatie of vaccinatiedatum, kunt u het beste contact opnemen met de GGD. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken voor een coronavaccinatie via de website http://www.planjeprik.nl. Het is ook belangrijk om te weten dat de griepprikmiddag op donderdagmiddag 26 oktober plaatsvindt en dat patiënten met een medische indicatie hiervoor zijn uitgenodigd. Ook is er de mogelijkheid voor patiënten geboren tussen 01-01-1957 en 31-12-1960 om een pneumokokkenvaccinatie te krijgen. De uitnodigingen hiervoor zijn in de laatste week van september en eerste week van oktober bezorgd. Verder is er een nieuwe medgemak-app beschikbaar waarmee u makkelijk en veilig vragen, foto's of metingen kunt sturen. Daarnaast kunt u via het MGN-portaal uw dossier inzien en afspraken maken, uitslagen inzien, metingen doorgeven en medicijnen bestellen via mijngezondheidnet. Voor bloedprikken op de 1e etage kunt u een afspraak maken via www.sho.nl of 088-9997777. Tot slot is het belangrijk om te weten dat de huisarts geen verwijzing kan geven voor specialistenzorg als de patiënt zelf al een afspraak heeft gemaakt en achteraf om een verwijzing vraagt. Daarnaast.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Füssenich en Dral verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Füssenich en Dral of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Füssenich en Dral? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Füssenich en Dral het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Füssenich en Dral reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Füssenich en Dral

Bezoekers bekeken ook