Target Personal Training - Beek

Target Personal Training - Beek is een Sportschool gelegen aan Rijksstraatweg 171 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Target Personal Training - Beek in Beek-Ubbergen

De tekst beschrijft het concept van Target Personal Training, een personal gym waar aandacht voor de klant en kwaliteit centraal staan. Ze hebben als doel om klanten te coachen naar de beste versie van zichzelf, met als resultaat dat ze fit, slank, energiek, sterk en soepel zijn. Ze bieden personal training en small group training aan. Het maakt niet uit wat voor lichaamstype je hebt, iedereen wordt gezien als een atleet. Klanten zijn erg tevreden en voelen zich sterker en beter in hun vel dankzij de trainingen. Voor meer informatie en contactgegevens, kun je naar de website van Target Personal Training gaan.

Wil je weten wat Target Personal Training - Beek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Target Personal Training - Beek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Target Personal Training - Beek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Target Personal Training - Beek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Target Personal Training - Beek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Target Personal Training – Beek

Bezoekers bekeken ook