Radicalsports

Radicalsports is een Sportschool gelegen aan De Bouwkamp 13d in Ooij.

Meer informatie over Radicalsports in Ooij

Radicalsports is een sportschool die een ruim aanbod van verschillende soorten apparaten en gewichten biedt, waardoor zowel beginners als gevorderde sporters voldoende mogelijkheden hebben om zich verder te ontwikkelen. De sportschool belooft dat je fitter, sterker en gezonder wordt. Het adres van Radicalsports is De Bouwkamp 13 D/E6576 JX Ooijtel en je kunt contact opnemen via telefoonnummer 06-45384080 of e-mailadres info@radicalsports.nl. De sportschool is geopend van maandag tot en met zondag van 07:00 tot 00:00 uur. Het KvK-nummer is 09130648 en het bankrekeningnummer is NL47 RABO 0129 3877 03.

Wil je weten wat Radicalsports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Radicalsports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Radicalsports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Radicalsports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Radicalsports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Radicalsports

Bezoekers bekeken ook