Anytime Fitness

Anytime Fitness is een Sportschool gelegen aan Heerbaan 264 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Anytime Fitness in Millingen aan de Rijn

Welkom bij Anytime Fitness Millingen, een fijne club bij jou om de hoek! Bij Anytime Fitness Millingen staan vakbekwame coaches voor je klaar om je te helpen bij het behalen van je sportdoelen. Persoonlijke aandacht staat centraal, we leren je graag goed kennen en luisteren naar jouw wensen. Wat ons onderscheidt van andere sportscholen is ons personeel, zij staan altijd voor je klaar om je te helpen gezonder te worden. Bij Anytime Fitness Millingen hebben we voor alles een oplossing, of je nu regelmatig wilt bewegen, coaching op het gebied van voeding nodig hebt of zelfs personal training wilt. Onze club is er voor jong en oud en is altijd gezellig. Je staat bij ons nooit in de rij voor een apparaat. Met een persoonlijke sleutel kun je 24/7 en 365 dagen per jaar sporten en persoonlijke begeleiding is mogelijk op afspraak. Kom gerust eens langs en maak kennis met ons team.

Wil je weten wat Anytime Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anytime Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anytime Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anytime Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Anytime Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anytime Fitness

Bezoekers bekeken ook