Badbeek

Badbeek is een Sportschool gelegen aan Alde Weteringweg 1 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Badbeek in Beek-Ubbergen

BadBeek is een fitnessstudio waar iedereen zich fit kan voelen. Ze bieden verschillende mogelijkheden, zoals groepslessen en fitness, en de prijzen beginnen bij €30 per 4 weken. De studio is uitgerust met een breed scala aan cardio- en krachtapparatuur en er zijn dagelijks diverse groepslessen beschikbaar. Ze geloven in persoonlijke begeleiding, voedingsadvies op maat en een hechte community. Het team bestaat uit trainers zoals Marc, Jelano, Toon, Lucia, Maria en Milano. Als je op zoek bent naar supplementen, hebben ze ook een artikel met alle informatie hierover. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail en hun adres is Alde Weteringweg 1, 6573 AZ Beek-Ubbergen.

Wil je weten wat Badbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Badbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badbeek

Bezoekers bekeken ook