Sportcomplex De Heikant

Sportcomplex De Heikant is een Sportcomplex gelegen aan Cranenburgsestraat 33A in Groesbeek.

Meer informatie over Sportcomplex De Heikant in Groesbeek

Welkom op de officiële website van voetbalclub Achilles'29 uit Groesbeek. Op de website vind je meer informatie over kabouter- en jeugdvoetbal bij de club. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 21 oktober tegen sv DFS. Jamie Roeffen zal ook volgend seizoen speler zijn bij Achilles'29. Leden van de club kunnen gratis gebruik maken van het inloopspreekuur fysiotherapie. Eijkhout en Partners zijn nu ook aangesloten bij het Achilles'29 Business Collectief. Het nieuwe seizoen zal thuis gespeeld worden op De Heikant. Er is steeds meer bedrijvigheid op De Heikant. Jeugdvoetbal wordt aangeboden via Sjors Sportief bij Achilles'29. Tot slot is er een in memoriam voor Wiel Bons. Op de website vind je ook informatie over de verschillende teams van Achilles'29 en de sponsoren van de club. Het contactadres van de club is Cranenburgsestraat 33A, 6561 AM, Groesbeek. Je kunt contact opnemen via info@rksvachilles29.nl of bellen naar 06 - 23 27 33 03. Je kunt ook het laatste nieuws volgen via de Facebookpagina van Achilles.

Wil je weten wat Sportcomplex De Heikant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcomplex De Heikant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcomplex De Heikant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcomplex De Heikant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Sportcomplex De Heikant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcomplex De Heikant

Bezoekers bekeken ook