Ketelwoud

Ketelwoud is een Sportcomplex gelegen aan Zevenheuvelenweg 47 in Berg en Dal.

Meer informatie over Ketelwoud in Berg en Dal

Ketelwoud is een ontmoetingsplek voor fietsliefhebbers, gelegen in Gelderland. Het gebied tussen Nijmegen en Xanten biedt prachtige mogelijkheden om op de fiets te ontdekken. Ketelwoud is flexibel en veelzijdig, met de mogelijkheid om evenementen en activiteiten naar wens in te vullen. Het is de ideale locatie voor productpresentaties, fietsclinics en trainingsdagen. Ketelwoud is opgericht als een fietscentrum met als doel mensen te verbinden en kennis te delen. Het is een unieke plek waar alles draait om fietsen. Volg Ketelwoud op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en activiteiten. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat Ketelwoud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ketelwoud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ketelwoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ketelwoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Ketelwoud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ketelwoud

Bezoekers bekeken ook