R.K.S.V. Groesbeekse Boys

R.K.S.V. Groesbeekse Boys is een Sportcomplex gelegen aan Sint Antoniusweg 11 in Groesbeek.

Meer informatie over R.K.S.V. Groesbeekse Boys in Groesbeek

Zaterdag 26 augustus vond er een onderhoudsdag plaats bij sportpark Breedeweg, waar leden en supporters van de Boys samenkwamen om verschillende klussen uit te voeren. Er werden stoepen gelegd, reclameborden en tribunes schoongemaakt en andere kleine werkzaamheden verricht. Naast het harde werken was er ook tijd voor gezelligheid en werden er koffie en broodjes verzorgd. Rens Hubers, een centrale verdediger, werd verkozen tot speler van het seizoen 2022-2023 door de supporters van Groesbeekse Boys. Hij werd geprezen om zijn waardevolle bijdrage aan het team. Doelman Mike Verriet eindigde op de tweede plaats, gevolgd door verdediger Ruben de Bruin en aanvaller Stan Janssen op de derde plaats. Verder is er nog ander recent nieuws, zoals het kampioenschap van Groesbeekse Boys JO19-1 en een succesvolle brunch voor 65+ leden.

Wil je weten wat R.K.S.V. Groesbeekse Boys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van R.K.S.V. Groesbeekse Boys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij R.K.S.V. Groesbeekse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K.S.V. Groesbeekse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar R.K.S.V. Groesbeekse Boys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. R.K.S.V. Groesbeekse Boys

Bezoekers bekeken ook