7-Hillssurvival

7-Hillssurvival is een Sportcomplex gelegen aan Meerwijkselaan in Heilig Landstichting.

Meer informatie over 7-Hillssurvival in Heilig Landstichting

Het woord 'survival' zegt al genoeg. Om de survivalrunsport echt te begrijpen en waarderen, moet je meedoen. 7-Hills Survival nodigt je daarom uit om een training te ervaren, want het is niet zomaar een sport, maar een hele belevenis. Op dit moment zijn er verschillende groepen, zoals beginners en gevorderden, en er is ook een jeugdgroep vanaf 8 jaar. Als je lid wilt worden, kun je op de website kijken voor meer informatie. Er zijn verschillende trainingstijden op woensdag, vrijdag en zondag. De club wordt gesponsord door Verbeek Bedrijfsmakelaar en de Survivalrun Bond Nederland. Je kunt het huishoudelijk reglement downloaden en de club volgen op Instagram.

Wil je weten wat 7-Hillssurvival verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 7-Hillssurvival of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 7-Hillssurvival? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 7-Hillssurvival het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar 7-Hillssurvival reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 7-Hillssurvival

Bezoekers bekeken ook